Louise bakt de lekkerste patat en snacks op locatie - Frietmoment
371
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-371,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
frietmoment-louise

Frietmoment by Louise

Er is altijd een moment om patat te eten

Oprichtster Louise Geerrink

Hoi, wij zijn Frietmoment !

 

De kans is groot dat je weleens patat bij ons hebt gegeten. Louise Geerrink is al sinds 2005 actief in de patatbranche. Ze heeft vele groepen mensen samengebracht middels het bakken en serveren van patat.

 

Een van de grootste hoogtepunten was in 2012. Louise mocht toen gaan bakken in Ankara voor de als toenmalig koningin Beatrix en Doutzen Kroes. Dit was op uitnodiging van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor de viering van de 400-jarige samenwerking tussen Nederland en Turkije.

 

Wij vinden het belangrijk om voor verbinding te zorgen in een ongedwongen sfeer. Niets is makkelijker dan contact maken met een zak patat in je hand. Je leert elkaar op een andere manier kennen dan bijvoorbeeld op de werkvloer of tijdens een vergadering. Dit bevordert de werksfeer bij elk bedrijf. Er is altijd een goed moment om een lekker frietje te eten. Bij de eerste paal, het bereiken van het hoogste punt in de bouw of het openen van een nieuwe vestiging. Er gaat niets boven persoonlijk contact met elkaar en patat komt in elk milieu voor.

 

Frietmoment, onbeperkt eten voor een vast bedrag !